vesti24.mk
ЗАБАВА

Бил невидлив за жените, сега не може да се „одбрани“ од нив: Променил само една работа во изгледот! (ФОТО)

ECA

Гвилум Пиу изгледал потполно просечно, а потоа сменил една работа и ги полуде жените ширум светот!

Кога ќе ја погледнете неговата стара фотографија, го гледате просечниот Британец и ви станува јасно дека тој бил потполно невидлив за жените затоа што бил повлечен, дебел, незадоволен од себе, несигурен. Потоа, еден ден фризерот му предложи да промени само една работа – да пушти брада – и животот му се сменил целосно!

Како му растела брадата, на Гвилум се повеќе му се допаѓал неговиот сопствен изглед, па затоа имал се поголема самодоверба, а потоа решил да ја смениисхраната и да започнал да вежба. За една година, тој целосно го трансформирл својот изглед, по што станал модел и претприемач, а жените сега буквално се опседнати со него!

Неговата трансформација го привлече вниманието на светските медиуми, а тој неколку пати истакна дека пуштањето на брадата е промената од која што започнало сè.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts