vesti24.mk
ВЕСТИ

(ВИДЕО) Законите важат за сите исто, освен во Грчец

ECA

Сите се колнеме во законите и правото и како сaкаме тие да бидат исти за сите.

И полицијата наша почуствува дека „законите се исти за сите“, посбено во Грчец-Сарај, Скопје.

А, во тоа ќе се уверите од следното ВИДЕО

извор:курир.мк

Loading...

Related posts