vesti24.mk
ЗАБАВА

Дали ќе го пронајдете парот што се разликува од останатите за помалку од 10 секунди?

ECA

На оваа илустрација има 30 парови. Секое момче ја запросува својата девојка, но еден пар се разликува од останатите.

Вашата задача е да го пронајдете парот колку што е можно побрзо, а многумина го наоѓаат за помалку од 10 секунди.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts