vesti24.mk
ЗАБАВА

Како изгледа совршена жена според мислењето на мажите?

ECA

Што е тоа што во очите на мажите една жена ја прави совршена?

Магазинот „Men’s Health“ составил листа од 11 работи кои што една жена ја прават да биде совршена според мислењето на мажите.

Овие 11 работи мажите ги сметаат за неодоливи кај жените:
1. Се смеат на нивните шеги.

2. Помлади се од нив од две до четири години.

3. Имаат убава насмевка.

4. Имаат големи гради.

5. Имаат долги нозе.

6. Имаат успешна кариера и пари.

7. Имаат мало стапало.

8. Образовани се.

9. Носат облека во црвена боја.

10. Имаат тесни колкови.

11. Имаат кафеава коса.

Веројатно некои жени ќе помислат дека ова се глупости затоа што убавината е во окото на набљудувачот, а привлечноста е индивидуална.

Жените сметаат дека квалитетите кои што една жена ја прават совршена се: смислата за хумор, грижа за светот и блиските, и секако – да бидат жени во вистинска смисла на зборот.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts