vesti24.mk
ЗАБАВА

Како правилно да се храните според вашиот тип на тело?

ECA

Кога станува збор за одржување на идеалната телесна тежина, има неколку фактори што одредуваат како точно треба да се храните на начин што е идеален за вас. Еден од нив е кој е вашиот тип на тело?

Ова видео ќе ви помогне да го одредите тоа, да наулите кои се вашите „критични точки“ и како правилно да се храните за да бидете здрави и во добра форма.

извор: mrhealthyhouse.com

извор:курир.мк

Loading...

Related posts