vesti24.mk
ЗАБАВА

Коалите се слатки додека не им го слушнете гласот: Звукот кој го испуштаат нема да ви се допадне (ВИДЕО)

ECA

Коалите со сигурност се едни од најслатките животни во светот. Но, ако некогаш сте го слушнале звукот кој тие го испуштаат, нема да ви бидат веќе мили и слатки.

Освен страшните звуци кои ги испуштаат, коалите имаат поголем проблем, а тоа е миризбата која ја испуштаат.

Природниот мирис им служи како одбрамбен механизам, а луѓето кои биле блиску до коала велат дека е неиздржливо.

Да се вратиме на звукот кој го испуштаат. Слушнете како звучат коалите:

извор:курир.мк

Loading...

Related posts