vesti24.mk
ВЕСТИ

Коровешовски: Петре Шилегов колку пари рече дека се дадени за чистење на снегот што тогаш кога ти го гледаше други не го видоа?

ECA

Новинарката Искра Коровешовска преку статус на Фејсбук го прашува Петре Шилегов колку пари рече дека се дадени за чистење на снегот што тогаш кога ти го гледаше други не го видоа?

-Петре Шилегов колку пари рече дека се дадени за чистење на снегот што тогаш кога ти го гледаше други не го видоа? Дека сега сериозно го има на улиците (не знам дали го гледаш) и ниту има нешто фрлено ниту пак исчистено!, стои во нејзиниот пост на Фејсбук.

Петре Шилегов колку пари рече дека се дадени за чистење на снегот што тогаш кога ти го гледаше други не го видоа? Дека…

Posted by Iskra Korovesovska on Сабота, 13 февруари 2021

извор:курир.мк

Loading...

Related posts