vesti24.mk
ВЕСТИ

Костовски: Смилевски ги изложи Бутелчани на опасност

ECA

Велимир Смилевски и Славјанка Петровска се во изолација, практично врвот на СДС Бутел е во излолација а само пред два дена оркестрирано не нападнаа дека ние од ВМРО Бутел не ги почитуваме препораките.

Прашањето е, зошто свесно ги загрозувавте жителите на Бутел додека во ек на опасна пандемија водевте турбо кампања за пусти фотељи⁉️, прашува претседателот на ОК Бутел на ВМРО-ДПМНЕ Дарко Костовски.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts