vesti24.mk
ВЕСТИ

Куновска за Шеќеринска: Тажничка е веќе за гледање

ECA

Ако нарачале многу вакцини а после да им останеле, ако не сакала популацијата да се вакцинира, што ќе правеле со вакцините? -Рада, проширена и надградена.
Кажете и дека не е проблем, има заинтересирани за вакцини низ цел свет.
Тажничка е веќе за гледање…

Фејсбук статус на Софија Куновска

извор:курир.мк

Loading...

Related posts