vesti24.mk
ВЕСТИ

Лазаров: Текстот кој лекарската комора го прати на матичните лекари за употреба на ивермектин е плагијат, автор на оригиналниот текст е Марјан Божиновски

ECA

„Каква срамота е ова?
Вчера Лекарска Комора на мејл кај лекарите низ Македонија дисперзира текст насловен:
“МИСЛЕЊЕ ЗА УПОТРЕБА НА ИВЕРМЕКТИН КАЈ ПАЦИЕНТИ СО COVID-19
Од стручниот колегиум за ЈЗУ Униоверзитетска клиника за пулмологија и алергологија и COVID-19 центрите при интернистичкиот блок ”

Го објавив интегрално.
Текстот е плагијат, автор на оригиналниот текст е Марјан Божиновски (кој нема никаква врска со наведениот колегиум) и истиот е објавен во списанието Емитер во Август годинава.
Ова е голем скандал и за ова треба некој да одговара!
Повелете линк:“

Фејсбук статус на Ненад Лазаров

извор:курир.мк

Loading...

Related posts