vesti24.mk
ЗАБАВА

Мислите дека вашето куче не знае кога сте пијани ? Овие чекори ве издаваат

ECA

Ако се сеќавате на вашите тинејџерски денови кога се обидувавте да ги поминете родителите без да забележат дека сте пиеле малку повеќе алкохол на забавата на некој пријател, знаете дека не сте постигнале многу успех.

Епа, и вашето куче е исто како вашите родители. Тие секогаш ве откриваат. За ваша среќа, тој нема да ви пресуди премногу, но немојте да бидете во заблуда, има многу знаци дека тој знае дека сте пијани.

Чуден мирис

Говор на телото

Промени во комуникацијата

Рутински промени

извор:курир.мк

Loading...

Related posts