vesti24.mk
ЗАБАВА

На ова желче срцето му чукало надвор од оклопот: Преживеало благодарение на сопственикот, а потоа добило интересно име

ECA

Желчето Хоуп (надеж) дошло на свет со ретко пореметување – срцето не му било заштитено со оклоп и можело да се види како чука.

Тоа не го спречило сопственикот да не се откаже од тоа да ѝ помогне. На желката ѝ го посветил целото неопходно внимание за да преживее.

Хоуп преживеала и сега благодарно мрда со ноџињата кога ќе го види својот сопственик.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts