vesti24.mk

НА ТРЕТИОТ ДЕН ОД БОЖИЌ НИ ДОАЃА ГОЛЕМ ПРАЗНИК: Утре помолете се на светецот кој помага на болните, старите и сиромашните!

ECA

Loading...