vesti24.mk
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

На 23 години палеше и жареше на евровизиската сцена и победи- денес Хелена Папаризу изгледа посериозно и непрепознатливо (ФОТО)

ECA

Регион

Од глетката многумина Македонци ќе заплачат- еве како уживаат Грците денес на плажа на +40 степени (ФОТО)

извор:курир.мк

Loading...

Related posts