vesti24.mk
ЗАБАВА

НЕВЕРОЈАТНО: Луѓе успеале да снимаат несекојдневна случка со тракторист, како ли само му успеава?

ECA

Не правете го вие ова!

Еден возач на трактор немал време да ја поправи, па затоа решил да ја вози приколката ни помалку ни повеќе со целосно дупната гума. Иако ситуацијата изгледа комична, овој вид на возење може да биде многу опасен.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts