vesti24.mk
ЗАБАВА

Не е ни чудо што мажите живеат пократко од жените, погледнете како се однесуваат на работа

ECA

Секојдневно се изложени на ризици, а многу од нив се целосно непотребни.

Безбедноста на работното место не е приоритет за некои работници, така што тие се изложени на голем број многу креативни ризици на кои е тешко да се гледа дури и од безбедно растојание. Некои од нив се искачуваат на многу нестабилни импровизирани конструкции, додека други ве оставаат без здив со чудни електрични инсталации.

Некои од нивните однесувања на работа ги снимиле колегите на нивните мобилни телефони и ги објавиле на социјалните мрежи, а ризиците можете да ги проверите во галеријата.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts