vesti24.mk
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Не сте сигурни дали сте аматер или експерт во креветот? – Овие седум знаци покажуваат дека сте одлични љубовници!

ECA

Дали некогаш сте се запрашале каква оценка од 1 до 10 заслужувате за вашите вештини во креветот?

Да бидеме искрени, дури и ако мислите дека сте чиста „десетка“, вашиот партнер може да не се согласи.
Сепак, за да се реши оваа дилема, експертите издвојуваат 7 знаци кои покажуваат дека сте одлични во сексот.

Чувствувате дека сте поврзани со вашиот партнер

Одличниот секс не е само физичко искуство, а она што го прави фантастичен е чувството на поврзаност помеѓу две лица. За да бидете мајстор во креветот, прво мора да ја разберете важноста на поврзувањето со вашиот партнер и да научите да ја совладувате оваа техника.

Самоуверени сте

Кога имате самодоверба тоа покажува дека сте добри во она што го правите, а истото важи и за сексот. Но, тоа не значи само дека сте сигурни во себе и во својата сексуална техника, туку и дека се чувствувате добро заради вашиот изглед.

Добриот љубовник не е оној кој е опседнат со себе и е исклучен од целото искуство, туку е во состојба да се препушти и да се „изгуби“ во чувството на уживање со својата партнерка.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts