vesti24.mk
ЗАБАВА

Овие женски имиња ќе бидат најпопуларни во 2021-ва година

ECA

Најверојатно уште е рано да се тврди со сигурност кои имиња родителите најчесто ќе им ги даваат на своите деца во 2021-ва година, но веќе излегоа претпоставки за тоа.

Според одредени експерти кои ги следат случувањата во оваа област, најпопуларно женско име годинава ќе биде ЛУНА.

Податоците на „Nameberry“ на светско ниво зборуваат дека ова ќе бидат најпопуларните женски имиња:

извор:курир.мк

Loading...

Related posts