vesti24.mk
ЗАБАВА ХОРОСКОП

Овие мажи можат да ја освојат секоја жена, но има еден голем проблем

ECA

Некои мажи без проблем успеваат да ги освојат жените, но со нив оди еден главен проблем, а тоа е дека ретко ќе бидат верни.

Стрелец

Со нив владее Јупитер, планетата на среќата и шансите. Заради тоа, Стрелците се склони кон ризик. Никогаш не пресметуваат и проценуваат без разлика на тоа дали повеќе губат или добиваат. Безглаво влетуваат во опасни ситуации и се потпираат само на среќата, а среќата обично ги следи. Кога и да наумат, мораат да влезат во нова авантура и ретко која дама може да им одолее.

Овен

Овните се полни со самодоверба и заради тоа веруваат дека можат да го совладаат баш секој ризик. Гледаат прилика таму каде другите гледаат сигурна утка, а такви се и во љубовните односи. За разлика од Стрелците кои без размислување влетуваат во авантури, Овните пред сè ќе седнат и добро ќе размислат што можат да добијат, а што да изгубат. Ако проценат добивка- ништо нема да ги спречи да легнат во кревет со посакуваната дама.

Шкорпија

Листата не би била потполна без овој мрачен знак. Дамата која е во врска со Шкорпија никогаш нема да може во потполност да биде сигурна дека партнерот ѝ е верен. Шкорпијата оди на сè или ништо и кога ќе влета во вонбрачна авантура, истата ретко кога завршува само како обична авантура, туку повеќе како паралелна врска. Се одлучуваат за прељуба заради нивната страст, но и склоноста нивната ранливост да ја прикриваат со походи.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts