vesti24.mk
ЗАБАВА

Овие реченици се поубави од „Те сакам“!

ECA

Еден од најважните моменти во секоја врска е кога човек првпат ќе ја каже и ќе ја слушне фразата „Те сакам“. Оваа фраза дефинитивно не треба да се земе здраво за готово, но таа не е единствената реченица која ја легитимизира врската и ја прави најцврста на светов.

Иако овие две зборчиња се многу важен чекор, има уште многу други реченици кои можеби значат и повеќе отколку само декларативно да се каже оваа фраза.

„Ме инспирираш.“

„Секогаш ќе бидам тука за тебе.“

„Никогаш нема да престанам да те предизвикувам.“

„Сакам да остарам со тебе.“

„Те знам, те гледам.“

Те почитувам.“

„Никогаш нема да се откажам од нас.“

„Заљубен сум во тебе.“

„Преубава си.“

„Ти верувам.“

извор:курир.мк

Loading...

Related posts