Она што Драгана Мирковиќ ќе го направи другите може да сонуваат

Драгана Мриковиќ одамна ја реновираше својата куќа и ја преуреди за сите да уживаат, меѓутоа повторно сака да го реновира просторот во кој живее. Таа планира од својата моминска куќа да направи мал дворец.

Нејзините родители на почетокот се противеле, бидејќи куќата во која во моментов живеат им е сосема добра, но сепак попуштиле, бидејќи Драгана сака тој простор да го прилагоди и за себе и за своите деца, бидејќи во последно време често го поминува слободното време кај нив.

Освен тоа, Драгана преговара и за издавање ЦД за американскиот пазар. Таа случајно на Азурната обала запознала соработници на Џеј Зи и тие и понудиле да и направат неколку песни на англиски, а потоа да ги презентираат на американската јавност, а таа со задоволство прифатила.

Press

Loading...