vesti24.mk
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Падна Јутјуб – илјадници корисници пријавуваат дека не можат да гледаат видеа

ECA

Илјадници корисници на Јутјуб низ целиот свет, во последните неколку часа, известуваат дека репродукцијата на видеа на таа видео-платформа не работи. Во Македонија, сепак,до сега не беа забележани никакви проблеми.

Извештаите за прекин на работата започнаа да се појвуваат нешто пред 12 часот, а повеќето од нив се однесуваа на неможноста за репродукција на видеото, пренесуваат британските медиуми.

Според страницата ДауДетектор, која ги следи проблемите во работењето на најважните мрежни платформи и услуги, околу 8.000 случаи се пријавени во Велика Британија и околу 22.000 во САД. Мал број на корисници исто така пријавија можност за најавување на платформата.

Јутјуб сè уште не го коментираше ова прашање.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts