vesti24.mk
ВЕСТИ

Петрушевски на Фејсбук: Заев паѓа, готов е

ECA

❎Вчера немаа кворум во Собрание на Република Македонија, од потребни 61 обезбедија 57 пратеници❗

❎Денес немаа кворум во Совет на општина Куманово, од потребни 17 обезбедиле 12 советници❗

✅Се ситни поддршката на СДСМ⏳

⬇️Заев паѓа, готов е✔

❎Вчера немаа кворум во Собрание на Република Македонија, од потребни 61 обезбедија 57 пратеници❗

❎Денес немаа кворум во…

Posted by Бране Петрушевски on Wednesday, February 17, 2021

извор:курир.мк

Loading...

Related posts