vesti24.mk
ВЕСТИ

Пешевска: Собрание во “заложништво“

ECA

Собрание во ” ЗАЛОЖНИШТВО”

Лажното предизборно залагање за функционални институции и дрското втурнување на граѓаните во избори во време на пандемија се потврдија на дело.

После завршената конститутивна седница нема ни најава за свикување седница за формирање работни тела, плус најава за он-лајн седници.

Вистината е непостоечкото или нефункционалното претесно мнозинство, кое влезе во клинч со личните незаситени апетити за функции, запоставувајќи ја функционалноста на државата

“ВО ИНТЕРЕС НА ГРАЃАНИТЕ, ПРОДОЛЖУВА ЖИВОТОТ”

извор:курир.мк

Loading...

Related posts