vesti24.mk

ПОРАНЕШЕН МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ НА КОСОВО: Со оваа Влада, Македонија ќе стане членка на ЕУ за 40 години!

ECA

Loading...