Порно ѕвездата Моли Кавали снимаше гола во море, но ја нападна ајкула (ВИДЕО+18)

Порно ѕвезда Моли Кавали (36), облечена во едноделен костум, со цел за да танцува впикната кафез под водата.

Но, додека таа се обидуваше да се држи според сценариото, ја нападна ајкула. Изгризана по телото и целата во крва, одвај ја извадија спасувачите.

 

 

 

Loading...