vesti24.mk
ЗАБАВА

Првата мачка на фотографијата ќе ја видите веднаш, но дали ќе успеете да ја најдете втората? (ФОТО)

ECA

Имаме нов предизвик за сите оние кои сакаат да бараат скриени животни на фотографии. Имено, на фотографијата објавена на Редит, веднаш ќе ја забележите мачката, но задачата е да ја пронајдете втората мачка.

Да, всушност има две мачки на фотографијата. Можеби ќе треба да се помачите малку, да гледате и барате, но одговорот ќе ви го дадеме и ние подолу.

Пробајте прво сами!

извор:курир.мк

Loading...

Related posts