vesti24.mk
ЗАБАВА

Реакција на девојче со црна боја на кожата кое за прв пат гледа бел човек: ТОЈ ЌЕ МЕ ИЗЕДЕ (ВИДЕО)

ECA

Видео од реакцијата на девојче од африка кое за прв пат во животот го заобиколи светот со брзина на светлината.

Daily Mail објави видео, на кое се гледа исплашено девојче од африка кое за прв пат гледа бел турист.

Видеото е направено во село на планината Рензори во западна Уганда. Селото е доста изолирано и изгледа дека ретко има посетители од страна.

На видеото се гледа како девојчето плачи и се обидува да се сокрие. „Тој ќе ме изеде“, вели девојчето притоа бегајќи и неможејќи да ги сопори солзите, додека останатите присутни се обидуваат да ја смират.

На крајот девојчето ја добива довербата од присутните дека непознатиот човек нема ништо да и направи, па истото се приближува, зборува со него и му ја допира раката.

Во продолжение погледнетего видеото кое со брзина на светлината го заобиколи светот:

извор:курир.мк

Loading...

Related posts