vesti24.mk
ЗАБАВА

РЕКОРДЕР: Ги положил тестовите за возачки испит од 157. обид

ECA

Неименуван иден возач од Велика Британија успеал да го положи теоретскиот дел од возачкиот тест откако не успеал да одговори точно точно на него, ни помалку ни повеќе, туку 157 пати.

Агенцијата за управување со возила во Велика Британија неодамна објави нов рекорд во бројот на обиди за тестирање, пред практичниот тест за возење.

Човекот, чие име не беше споменато поради лична заштита, успеал да го положи теоретскиот дел од испитот откако потрошил 3.000 фунти на полагање на испити.

„Вистината е она што тие го велат:„ Ако не успееш на почетокот, обиди се повторно и повторно. Полагањето на возачки тест може да биде еден од најтешките животни предизвици и на некои од нас им треба многу повеќе обиди од другите.157 пати, свртете ја главата и обидете се повторно“, изјави за Ledbible Марк Тону, директор на Select Car Leasing.

Иако анонимниот човек моментално е на првото место за најнеуспешни обиди за полагање на тестовите, тој има сериозна конкуренција.

Извор: Кумановскимуабети.мк

извор:курир.мк

Loading...

Related posts