vesti24.mk
ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗАБАВА

Ретко која водителка вака ќе се снајде- од тоа што и се случи многумина не можеа да си поверуваат, па го гледаа видеото и по неколку пати

ECA

Главната презентерка на временската прогноза на каналот ABC News беше посетена од неочекуван (но симпатичен) гостин за време на нејзиниот извештај.

Тоа се случи во емисијата „Добро утро Америка“, а тоа бил нејзиниот двегодишен син Мајлс Меклин.

Додека неговата мајка била зафатена со известување за опасност од пожар во Калифорнија, малиот Мајлс влезе во кадарот и ѝ подаде на Зи неколку листови хартија со многу важни цртежи.

„Тоа не се случило долго време – извинете! Нема училиште денес”, им рече Зи на своите гледачи низ смеа додека нежно ги прифаќаше цртежите на нејзиниот син, кој излезе од кадарот кога Зи стручно се врати на нејзиниот извештај.

Потоа на Твитер откри што всушност и подарил синот.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts