Сани му даде зелено светло на својот сопруг

Македонската пејачка Сани Апостоловска му даде зелено светло на својот сопруг. Таа се пошегува со него на фотографија која ја објави на една од социјалните мрежи.

Најнгажираната македонска пејачка Сања Сани Апостоловска од неодамна е во брак со Мартин Грoздановски. Пејачката не се срами и јавно му ја покажува својата љубов на социјалните мрежи, па често го означува во разни постови.

Така деновиве таа одлучи да се пошегува со него и го означи на една фотографија на коja стои порака: “Не сум љубоморна. Мојот маж може да гледа други жени, ако мисли дека очите не му требаат за подоцна”.

estradaplus

Loading...