vesti24.mk
ВЕСТИ

Сајкоски: За многу години да го славиме Илинден!

ECA

Денес е ден за прославување, ден за радување, но и ден за потсетување за нашето минато, за хероите, за нашата посебност, за македонскиот непокор, за вечната борба за Македонија.

За многу години да го славиме Илинден!

извор:курир.мк

Loading...

Related posts