vesti24.mk
ЗАБАВА

Свештеникот сакаше да ја благослови, а девојчето направи потег кој го насмеа светот (ВИДЕО)

ECA

Ниту свештеникот не знаеше што се случи!

Крштевањето на деца понекогаш може да биде невообичаено, пред се затоа што децата се непредвидливи и никогаш не знаете како ќе реагираат.

Токму вакво нешто се случи во оваа црква:

извор:курир.мк

Loading...

Related posts