vesti24.mk

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Има разлика помеѓу снег од хациендата на Шилегов во Маврово, и снег во Скопје, но исто е што ова граѓаните ги чини 100 илјади евра

ECA

Loading...