vesti24.mk
ЗАБАВА

Спортистите го користат овој лек за болките во кичмата веднаш да им исчезнат

Сакате кичмата никогаш да не ве заболи?

Пробајте го овој природен рецeпт, и нема да ја препознаете вашата кичма. Бидејќи се што е генијално е всушност многу едноставно и достапно, буквално на дофат на рацете, за што многумина од вас убедливо ќе го користат овој едноставен и ефикасен рецепт за ослободување на болките во рамениците, зглобовите и на нозете.

Ако сакате да заборавите на болките во кичмата, секоја вечер, пред спиење во рок од 1,5 месец треба да јадете:

* 1 смоква

*1 сува кајсија

*5 суви сливи

Овие плодови содржат супстнции кои предизвикуваат регенерација на ткивата, кои ги составуваат интервертебралните дискови.Тие ги прават посилни и поцврсти. Пршлените ќе почнат сами да си се местат на нивните природни места без надворешни мануелни корекции.

Пробајте и вие нема да ја препознаете вашата кичма!

Секој плод посебно содржи одредени елементи и супстаници, а нивното мешање дава одличен лек, кој е исклучително ефикасен против болките во кичмата. Исклучително е корисен за мажите и жените,

Овој рецепт е добиен како подарок од спортист – олимпиец, кој на тој начин ја регенерирал својата кичма после тешки физички напори.

извор:курир.мк

Related posts