vesti24.mk
ВЕСТИ

Стево наместо по европски стандарди, најавува пипис со нишани

ECA

Законот за попис, според мене, ќе го издржи тестот на времето, и ќе ја заврши својата примарна функција – врз негова основа да направиме попис со сите нишани, во чии резултати на крај никој нема да се сомнева.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts