vesti24.mk
ВЕСТИ

Стојаноски: Пописот во Република Македонија треба да биде статитистичка, а не политичка операција

ECA

Пописот во Република Македонија треба да биде статитистичка, а не политичка операција.
➡️ Директни прашања до власта.
➡️ Пописот во 2011 година не успеа поради политиката.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts