vesti24.mk
ВЕСТИ

Стручна анализа на професор Андревски: Има два круцијални проблеми со концептот за основно образование

ECA

Гоце Андревски е професор по стратегија на Квинс универзитетот во Канада.

Тој е стратешки советник и соработник на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и постојано ги следи слуувањата во Република Македонија.

Како експерт во својата професија, професор Андревски објави стручна критика за предложениот концепт за основно образование.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts