vesti24.mk
Uncategorized ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

ТОШЕ: Ќе пеам за сите партии само во еден случај (ФОТО)

ECA

Како велеше човекот со големо срце Тоше Проески: Ќе пеам за партии само во овој случај (ФОТО)

Како велеше нашиот драг Тоше: Подобро парите што мислеле да ми ги дадат, да ги поделат на сиромашните. Тогаш ќе пеам за сите политички партии.

ЈАС НЕ ПОЗНАВАМ ДРЖАВА ФИРОМ! ЈАС ДОАЃАМ ОД МАКЕДОНИЈА!

Еве едно интересно видео, како тоа го правеше нашиот најголем амбасадор Тоше.

Loading…
Loading...

Related posts