vesti24.mk
ВЕСТИ

Трипуновски: Револт ме обзема кога ќе видам како чесни и работливи земјоделци наидуваат на сопки од системот на секој чекор

ECA

Револт ме обзема кога ќе видам како чесни и работливи земјоделци наидуваат на сопки од системот на секој чекор.

Институциите се трули. Неспособноста и неажурноста на власта е главна причина за милионите евра неискористени средства од ЕУ, кои ни се дадени на располагање, а не можеме да ги искористиме затоа што системот е трул.

Приказната на Драги е приказна на илјадници земјоделци.

Заев ти си градоначалник во три мандати во Струмица и ти си директно одговорен за проблемот на Драги, зошто не си спровел одлука во Катастер и су дозволил Драги и другите земјоделци да губат пари, а државата инвестиции?

извор:курир.мк

Loading...

Related posts