Урем Султан погледнете како танцува со ќеркичката Лара ( ВИДЕО )

Покрај деловните успеси Хурем најмногу ужива во улогата на мајка за што сведочат нејзините објави на социјалните мрежи.
Еве Хурем како се забавува со ќеркичката Лара кое неодамна го објави на Инстаграм и кое за кртко имаше над 800.000 прегледи.

ВИДЕО:

https://youtu.be/XR7teG1KA0Q

 

Loading...