УЈП продава коли со цени од 60.000 денари па нагоре акцијата почнува за 6 дена.

УЈП на 12.05.2017 ќе одржо јавна акција и комерцијална продажба на предмети кои што се заплетени од даночни обврзници.

Во акцијата ке бидат понудени автомобили со цени од 60.000 денари, цистерни, вилушкари евтини, повеќе информации за понудите можете да погледнете во линкот:

ЛИНК

Loading...