vesti24.mk
ВЕСТИ

Фотографија од протестот денеска која ќе ви го скрши срцето 💔

ECA

„Ова е детенцето на Оли Поповски, бара слобода за тато. Секоја нејзина солза нека ви ја пара совеста ако воопшто ја имате. Ја прегрнав и бакнав. Слобода!“

Оливер Поповски, полициски службеник, беше осуден на 13 години затвор. Подоцна, казната му беше намалена на 11 години затвор.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts