vesti24.mk
Uncategorized

ШТО СЕ СЛУЧУВА? – Летаат хеликоптери над Скопје – Полиција на секој чекор

ECA

Цело Скопје е под силно полициско обезбедување поради судењето на „Диво насеље“.

Денеска продолжува судењето на Диво насеље, а обвинетите и нивните адвокати ќе седнат пред обвинителната клупа.

Судењата за овој случај, кои се одржуваат во големата сала на Врховниот суд, се проследени со силно полициско обезбедување, а сите што присуствуваат на рочиштата поминуваат низ засилен безбедносен протокол и детално се претресуваат на влезот во судот.

Reporter.mk

Loading...