vesti24.mk
ВЕСТИ

Јавно претпријатие од Скопје ќе потроши 20 милиони евра за авторски договори

ECA

ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, ќе потроши вртоглави 20 милиони евра за авторски договори, а договорот е склучен со фирмата Друштво за деловно посредување и застапување на авторските права МОТИВИ ПЛУС ДООЕЛ Скопје.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts