vesti24.mk
ВЕСТИ

Јаревски: Следниот настан од Карпошовото Културно Востание ќе биде Поетска вечер посветен на Виолета Сековска

ECA

Следниот настан од Карпошовото Културно Востание ќе биде Поетска вечер посветен на Виолета Сековска, информира Тони Јаревски, претседател на ОК Карпош на ВМРО-ДПМНЕ.

-Поетеса, голем патриот и борец за македонштината што иако прерано не напушти, нејзините дела и заложби остануваат засекогаш со нас. Четврток, 05.08 во 20:30ч Плато Педагошка, пишува Јаревски на Фејсбук.

извор:курир.мк

Loading...

Related posts