Ја измери температурата на црниот и белиот автомобил – Ќе се ШОКИРАТЕ колкава е разликата

Еден од најтоплите денови ова лето, ни донесе „пријатни студени“ 37 спепени. Барем така велат метеоролозите. Тоа што сугурно нема да ви го кажат се температурите на вашите возила додека се пржат на сонцето на паркинг. Но, затоа ние измеривме колку се пржи црната, а колку белата кола.

Уште малку, па на хаубата би можело да се испржи јајце на око. Чекаме 40 (во студ), па ќе пробаме.

извор: репортер

Loading...