vesti24.mk

ЌЕ НАПРАВАТ ЛИ ГУЖВИ НА ГРАНИЦИТЕ НОВИТЕ ПРАВИЛА – од денес за влез во Грција семејствата нема да можат да влезат без овој документ!

ECA

Loading...