Ајде да направиме акција: „Бесплатно ноќевање во мојот дом“

За да го обелам колку -толку образот на мојата држава јас за Супер-купот ќе обезбедам две бесплатни ноќевања за странски туристи во мојот дом.

Ајде да направиме #АкцијаБесплатноНоќевањеВоМојотДом
ние што не гледаме шанса за безобразна печалба во секое време, од се.

Има добри луѓе во Македонија.

Фејсбук статус на Софија Куновска

Loading...