Адријана Лима се заљуби во турскиот писател?

379

Адријана Лима се заљуби во турскиот писател Метин Хара.

Адријана Лима не крие дека има нова љубов. Привлечната Бразилка беше фотографирана во Турција со новиот партнер.

Овие се папараци фотографии на кои Лима во јавност покажува страсти кон своето момче:

 

Loading...